Aquapro Easy series

De Aquapro Easy is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en veilige waterontharder ontwikkeld voor in de meterkast. De serie is verkrijgbaar in Small, Medium en Large met rond of vierkant pekelreservoir.

Waterontharder Aquapro Easy Medium (2-5 personen)
Waterontharder Aquapro Easy Medium (2-5 personen)

Full colour kleurenbeeldscherm 

Zowel de bediening als het aflezen is door het full colour beeldscherm en Nederlandse taal zeer gemakkelijk.

Unieke condenshoes

​Soms is de omgevingstemperatuur in de meterkast warmer dan de temperatuur van water. Als er dan koud leidingwater door de harscilinder stroomt, kan er condens ontstaan op de buitenkant van de harscilinder. De Aquapro Easy wordt daarom geleverd met een speciale condens-reduceerhoes. Deze dikke isolerende ‘jas’ plaatsen wij om de harscilinder waardoor condens problemen amper meer voorkomen. Daarnaast blijft het water extra koel in de cilinder.

Waterontharder Aquapro Easy Medium (2-5 personen)
Waterontharder Aquapro Allround Large (2-14 personen)

Vakantiemodus

De vakantiemodus verzorgt tijdens afwezigheid iedere twee dagen een regeneratie zonder zoutverbruik. Door deze verversing maken bacteriën geen kans en gaat er geen zout verloren.

Ontsmettingsmodule (chloormodule)

De Aquapro Allround heeft een ontsmettingsmodule waarbij het hars en de cilinderwand op natuurlijke wijze wordt gedesinfecteerd. Dit kleine beetje chloor zorgt ervoor dat een opkomende bacterie direct wordt geneutraliseerd. Deze functie is in en uit te schakelen.

Grote doorstroomcapaciteit

Door de brede harscilinder stroomt het water gemakkelijk door de harskolom. Ook De verbruikscapaciteit van deze ontharder ligt hierdoor erg hoog en het zoutverbruik laag. Deze waterontharder heeft dan ook erg weinig drukverlies in vergelijking met reguliere waterontharders.

Aquapro Waterontharder Easy Small 

Voor 1-3 personen

Consumentenadviesprijs los toestel €1.349,-

Uw dichtstbijzijnde dealer

Aquapro Waterontharder Easy Medium 

Voor 2-5 personen

Consumentenadviesprijs los toestel €1.399,-

Uw dichtstbijzijnde dealer

Aquapro Waterontharder Easy Large 

Voor 2-7 personen

Consumentenadviesprijs los toestel €1.449,-

Uw dichtstbijzijnde dealer