De Aquapro Basic series

De Aquapro Basic is een degelijke waterontharder voorzien van de basis opties voor een goede werking. De serie is verkrijgbaar een meterkastmodel en een model voor in grotere ruimtes. Kenmerkend voor deze serie is de voordelige aanschafprijs en de hoge kwaliteit.

Heeft een groot harsfilter en regenereert daardoor niet vaak 

Het hars is het hart van de Aquapro basic. Des te meer hars, des te minder vaak de waterontharder hoeft te spoelen, en des te minder zout en spoelwater het toestel verbruikt. Aquapro Basic modellen meer hars dan de gemiddelde waterontharder.

Regenereert op het juiste moment (standaard s’nachts)

Aquapro basic waterontharders zijn volume-gestuurd en regenereren dus pas bij volledige verzadiging van het hars. De regeneratie (spoeltijd) is in te stellen op ieder gewenste tijdstip. Standaard staat hij ingesteld op 03:00 s ‘nachts. Tijdens regeneratie kan er gewoon water worden afgenomen.

Heeft een automatische verversing

De Aquapro basic heeft geen vakantiemodus en ontsmettingsmodule, maar is wel uitgevoerd met automatische verversing. Dit betekent dat er een automatisch regeneratie plaatsvindt als het vooraf ingestelde volume niet bereikt wordt binnen 7 dagen. U bent dus altijd verzekerd van vers water, ook als er tijdelijk minder water wordt verbruikt.

Heeft een instelbare resthardheid

Bij alle Aquapro waterontharders is de resthardheid zeer nauwkeurig in te stellen. Uit recent onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de waterontharder bezitters een hardheid van 1° als meest prettig ervaart. De rest heeft de hardheid op 0° staan. Ook met de Aquapro Basic kan de resthardheid naar eigen wens worden ingesteld. 

Aquapro waterontharders hebben een grote doorstroming. Vooral bij grotere waterafname worden veel reguliere waterontharders sterk geremd en loopt het drukverlies snel op. Een Aquapro waterontharders heeft hier geen last van door de extra brede harskolom.

Voorzien van een spatwaterbestendige schuifklep

​De Basic K heeft een slim schuifsysteem. Het deksel van de zoutopening schuift naar achteren over het beeldscherm en knoppen waardoor deze beschermd blijven tegen zoutspetters. Het meterkastmodel heeft een afsluitbaar deksel welke vaak onder de harscilinder wordt geplaatst.

Leverbaar in twee modellen

De Basic K staat voor ‘keldermodel’ en de Basic M staat voor ‘meterkastmodel’ 

Aquapro Waterontharder Basic K (keldermodel)

Voor 2-5 personen

Consumentenadviesprijs los toestel €1.349,-

Uw dichtstbijzijnde dealer

Aquapro Waterontharder Basic M (meterkastmodel)

Voor 2-5 personen

Consumentenadviesprijs los toestel €1.399,-

Uw dichtstbijzijnde dealer