De Aquapro Allround, de waterontharder waar niets aan ontbreekt.

De Aquapro Allround is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en veilige waterontharder ontwikkeld om op de vloer te staan in open ruimtes. De serie is verkrijgbaar in Medium en Large. 

Waterontharder Aquapro Allround Large (2-14 personen)

Full colour kleurenbeeldscherm 

Zowel de bediening als het aflezen is door het full colour beeldscherm en Nederlandse taal zeer gemakkelijk.

Spatwaterbestendig door slimme schuifklep

​De Allround heeft een slim schuifsysteem. Het deksel van de zoutopening schuift naar achteren over het beeldscherm en knoppen waardoor deze beschermd blijven tegen zoutspetters. Doordat het schuifdeksel volledig afsluit kan er geen stof of andere vervuiling ongewenst in het pekelreservoir vallen. Ook kan de Allround hierdoor dichter tegen de muur worden geplaatst.  

Waterontharder Aquapro Allround Large (2-14 personen)

Modulair opgebouwd

Alle onderdelen van de Aquapro Allround los kunnen afzonderlijk worden vervangen. Het hars, de vlotter, de besturingsklep en nu zelfs het beeldscherm. Met ieder onderdeel op voorraad kan een levensduur worden gegarandeerd tot wel 20 jaar.

Vakantiemodus

De vakantiemodus verzorgt tijdens afwezigheid iedere twee dagen een regeneratie zonder zoutverbruik. Door deze verversing maken bacteriën geen kans en gaat er geen zout verloren.

Waterontharder Aquapro Allround Large (2-14 personen)
Waterontharder Aquapro Allround (2-7 personen)

Ontsmettingsmodule (chloormodule)

De Aquapro Allround heeft een ontsmettingsmodule waarbij het hars en de cilinderwand op natuurlijke wijze wordt gedesinfecteerd. Dit kleine beetje chloor zorgt ervoor dat een opkomende bacterie direct wordt geneutraliseerd. Deze functie is in en uit te schakelen.

Aquapro Waterontharder Allround Medium 

Voor 2-7 personen

Zoek uw dealer

Aquapro Waterontharder Allround Large

Voor 2-14 personen

Zoek uw dealer